Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی طی سخنانی در برنامه تلویزیونی «دست خط» که از شبکه تهران پخش شد با بیان این‌که شروع آشنایی‌اش با امام (ره) از حوزه علمیه قم آغاز شد، گفت: من در گروهی بودم که پیشگام در مبارزه و پیروی از امام بود، مخصوصا آقای هاشمی که بسیار پیگیر بود و آقای ربانی املشی هم بودند و پس از اینکه به اتفاق آقای باهنر به کرمان رفتیم و دیداری با علمای آنجا داشتیم، فضا را برای آغاز مبارزه در آنجا به وجود آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه روحانیت در تهران به مناطق چهارده‌گانه‌ای تقسیم شد که در هر منطقه یک نفر معیار فعالیت بود و جمع شدن این چهارده نفر در کنار یکدیگر هسته اولیه جامعه روحانیت را تشکیل می‌داد که از جمله این افراد آقایان خامنه‌ای، باهنر، بهشتی، مطهری، انواری و جمعی دیگر از روحانیون را می‌توان نام برد.

وی با اشاره به دیدارش با امام در کربلا، اظهار داشت: روز اول ماه رجب بود که من با امام دیدار کردم و ایشان از اوضاع ایران و این‌که برنامه‌های جامعه روحانیت چیست، سوالاتی کردند و من نیز سخنانی را درباره گروهک فرقان که از آن دوره تحرکاتی داشتند که مورد توجه شهید مطهری قرار گرفته بود را خدمت ایشان عرض کردم.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان این‌که «سخنان امام ما را از هرگونه ترسی برای ادامه مبارزه دور می‌کرد»، گفت: ما در مجموع بسیار به حرکت امام(ره) امیدوار بودیم و آن‌قدر این جرات و جسارتی که یافته بودیم، فراوان بود که به راحتی در خیابان شعار مرگ بر شاه سر می‌دادیم و ترسی از برخورد ماموران به خود راه نمی‌دادیم.

وی با اشاره به رفتار امام(ره) با بنی‌صدر نیز اظهار داشت: امام با بنی‌صدر رفتاری توام با مدارا داشت اما بنی‌صدر مغرور بود و می‌گفت یازده میلیون به من رای داده‌اند و به نظرم ماجرای بنی‌صدر نشان داد که هرکس به این نظام و انقلاب بی‌وفایی کند، دروغ بگوید و شعارهای نادرست دهد، خودش ساقط خواهد شد و این ماجرا عبرتی است برای همه ما مسئولان.

وی با اشاره به حضورش در جبهه‌های جنگ نیز گفت: من قبل از این‌که به کرمانشاه بروم مامور بودم که از تهران مبلغین را به جبهه اعزام کنم و خودم هم گاهی می‌رفتم و هر بار شاهد اظهار لطف زیادی از سوی رزمندگان به خودم بودم.

رئیس موقت مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی درباره مدیریت امام(ره) در جنگ، گفت: بسیاری از مردم وقتی امام انقلاب را آغاز کردند، ناامید بودند و می گفتند مگر می شود که با شاه و آمریکا در افتاد و مبارزه کرد؟ اما امام در آن فضای خفقان و ترس سخنرانی کرد و در مردم ایجاد امید کرد که نترسید و مطمئن باشید که پیروز هستید.

وی ادامه داد: امروز مشکل ما با برخی همین است که می‌گویند ترامپ آمده است و ممکن است کاری کند و از او می‌ترسند. در حالی که امام(ره) در همان زمان گفت آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه پذیرش قطعنامه پایان جنگ نیز گفت: فرماندهان جنگ هربار خدمت امام می رسیدند و می‌گفتند کفگیرمان به ته دیگ رسیده است و نمی‌توانیم جنگ را ادامه دهیم امام(ره) به آنان امید می‌داد اما در روزهای پایان جنگ دیگر فرماندهان دیدند که واقعاً با مشکل مواجه هستند و در نتیجه امام پذیرفتند که قطعنامه مورد قبول قرار گیرد.

وی با اشاره به روزهای ارتحال امام اظهار داشت: در آن روزها خبرنگارانی که به ایران آمده بودند چنین پیش‌بینی می‌کردند که در ایران جنگ ملاها شکل خواهد گرفت اما وقتی وصیت نامه امام را خواندیم و دیدیم که هیچ تعیین جانشینی در آن انجام نشده است، قرار شد که برای جانشینی امام تصمیم‌گیری شود.

این عضو مجلس خبرگان افزود: ابتدا آقای آذری قمی، آقای گلپایگانی را به عنوان پیشنهاد جانشینی مطرح کردند و بعد که رای‌گیری انجام شد که آیا رهبری، شورایی باشد یا فردی و تصمیم خبرگان بر آن شد که رهبری، فردی باشد، آقای هاشمی اعلام کردند که چه کسی را برای این جایگاه مناسب می‌بینید و آن وقت بود که از راست و چپ مجلس خبرگان همه اظهار کردند که معلوم است؛ آقای خامنه‌ای برای این جایگاه مناسب است.

وی ادامه داد: پس از رای‌گیری از نمایندگان بود که آقای هاشمی آن خاطره را درباره آقای خامنه‌ای و اظهار نظر امام درباره ایشان مطرح کردند.

وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی رهبری اظهار داشت: رهبری آقا با رهبری امام هیچ تفاوتی نمی‌کند. آیت‌الله خامنه‌ای کسی است که بسیار باصفاست اما در راه انقلاب هیچگاه رفیق بازی نمی‌کند.

رئیس موقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که «در سن بیست و پنج سالگی ازدواج کردم»، گفت: من در سال ۱۳۳۵ با دختر دایی‌ام ازدواج کردم و مهریه ازدواج‌مان چیزی در حدود سه یا چهار هزار تومان بود و دارای پنج فرزند هم هستم که یکی از آنان در بانک کار می‌کند، یکی دکترا می‌خواند و دیگری وکالت می‌خواند.

302/302

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود مهدوی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر الوند با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: امام صادق (ع) مرد مبارزه، مرد علم و دانش و مرد تشکیلات بود.

وی افزود: همه حرفهای درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیله مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همه آنها را امام صادق (ع) به شکل درست بیان و با تحریفات مقابله کرد.

امام جمعه الوند رهبر معظم انقلاب، تکریم و تشکر از معلم را وظیفه فرد فرد ملت دانست و با اشاره به اینکه آموزش وپرورش از لحاظ اهمیت و تأثیرگذاری با هیچ دستگاه دیگری قابل مقایسه نیست اضافه کرد: هویت سازی نسل نوجوان و جوان و ایجاد شوق و امید در او، تحول مستمر، توانمندسازی مادی و غیرمادی معلمین، حمایت از مراکز تربیت معلم، تقویت معاونت پرورشی و الگوسازی در جامعه معلمین، مهمترین سرفصل‌های کاری آموزش وپرورش است.

وی با بیان اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ در نظام آموزشی دولت سیزدهم رخ داد، ادامه داد: هنوز هم بودند کسانی که در بدنۀ دولت به این سند اعتقاد داشتند این سند به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود درحالیکه برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.

حجت الاسلام مهدوی ادامه داد: غرب برای نجات خودش هم که شده چاره‌ای جز حمله به مقوله حجاب و عفاف در ایران اسلامی ندارد.

وی عنوان کرد: فتنه زن، زندگی، آزادی یک اتفاق و رخداد صرف در پاییز ۱۴۰۱ نبود بلکه یک رویداد با برنامه حداقل ده ساله بود که دستکم از ابتدای دهه ۹۰ به تدریج شروع شده بود.

امام جمعه الوند ادامه داد: رهبر معظم گسترش تظاهرات حمایت از ملت فلسطین در آمریکا و کشورهای دیگر را نشانه استمرار اولویت مسئله غزه در افکار عمومی جهان دانستند و فرمودند جنایات رژیم صهیونیستی و همدستی آمریکا با او، حقانیت مواضع نظام و ملت ایران را در نفی رژیم اشغالگر و بدبینی به آمریکا اثبات کرد و همه بدانند هیچ راه حلی برای حل مسئله فلسطین جز بازگشت این سرزمین به صاحبان مسلمان، یهودی و مسیحی آن وجود ندارد و روابط با رژیم صهیونیستی و عادی سازی، مشکلی را حل نخواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقام معظم رهبری ائمه جمعه را از ورود به کارهای اقتصادی منع کرده‌اند، ادامه داد: فشارها در رابطه درآمدها و هزینه‌های مصلی و نماز جمعه برای منصرف شدن ما از مبارزه با فساد در الوند است اما ما از مباره با فساد دست بر نخواهیم برداشت ولو بعضی‌ها احساس خطر کنند.

کد خبر 6095737

دیگر خبرها

  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • نگارش داستان امام قلی خان قهرمان مبارزه با استعمار در خلیج فارس
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است