Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- تشريح و تبيين مفهوم آتش به اختيار از مهمترين محور سخنان رهبر انقلاب در خطبه هاي نماز عيد فطر بود. ايشان آتش به اختيار را کار فرهنگي خودجوش و تميز دانستند و بر رعايت ‌قانون در عملياتي سازي اين مفهوم تاکيد کردند.

به گزارش گروه پژوهش و تحليل خبري ايرنا، روزنامه هاي چاپ امروز هفتم تيرماه، بيانات رهبر انقلاب در خطبه‌هاي نماز عيدفطر را محور نخست گزارش هاي خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکنش و تحليل ها درباره ادامه هجمه ها به «حسن روحاني» رييس جمهوري و حاشيه هاي موسسات مالي و بانکي نيز از ديگر موضوع هاي مورد توجه روزنامه هاي امروز بود.

** آتش به اختيار؛ فعاليت فرهنگي خودجوش
رهبر انقلاب روز دوشنبه پنجم تيرماه در خطبه هاي نماز عيد فطر با تاکيد بر ضرورت رعايت قانون، اصطلاح آتش به اختيار را کار فرهنگي خودجوش، تميز و نه بي‌قانوني دانستند. خطبه هاي عيد فطر و سخنان رهبري در در ديدار عيدانه مسئولان، قشرهاي مختلف مردم و سفراي کشورهاي اسلامي در حسينيه‌ امام خميني (ره) محور مورد توجه بسياري از روزنامه هاي امروز بود.
روزنامه «کيهان» در گزارش خود بخشي از اظهارات رهبري درباره اشتغال زايي براي جوانان را برجسته کرد و نوشت: حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي، راه‌پيمايي روز قدس و همچنين برگزاري انتخابات پر شور و عظمت، و تهاجم قدرتمندانه‌ سپاه به دشمنان را «ذخاير ارزشمند اجتماعي» و مايه‌ سرافرازي و اميد ملت خواندند و با تأکيد بر لزوم حفظ اين ذخاير، خاطرنشان کردند که لازمه‌ حفظ اين ذخاير گران‌بها، حفظ وحدت و يکپارچگي ملت، حفظ انگيزه‌هاي انقلابي و حرکت در جهت اهداف و آرمان‌هاي انقلاب است. ايشان در ادامه با ابراز اميدواري براي تشکيل هرچه زودتر دولت جديد، گفتند: با توجه به نام امسال، دولت جديد بايد کارهاي بزرگي را با کمک مردم، در جهت رونق توليد و حل مشکل اشتغال جوانان انجام دهد و اين کارها بايد با جديت پيگيري شوند.
در روزنامه «جوان» به نقل رهبر انقلاب مي خوانيم: از جمله‌ کارهاي مهم، کارهاي فرهنگي است. ما خُلل و فُرج فرهنگي زياد داريم. جاهايي که نفوذگاه دشمن است ازلحاظ فرهنگي، بسيار است، اين را، هم مجموعه‌هاي مسئول دولتي، هم مجموعه‌هاي گسترده‌ عظيم مردمي موظفند که انجام بدهند. «آتش‌به‌اختيار» به معني کار فرهنگي خودجوش و تميز است. آنچه ما گفتيم معنايش اين است که در تمام کشور، جوان‌ها و صاحبان انديشه و فکر، صاحبان همت، خودشان با ابتکار خودشان، کار را - کارهاي فرهنگي را- پيش ببرند، منافذ فرهنگي را بشناسند و در مقابل آنها، کار انجام بدهند.
روزنامه «سياست روز» در گزارش خود از خطبه نخست نماز عيد فطر به امامت رهبر انقلاب آورد: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در خطبه‌هاي نماز عيد فطر، ماه رمضان امسال را به معني واقعي کلمه «مبارک» خواندند و گفتند «روزه‌داري در روزهاي گرم»، «حضور چشمگير جوانان در جلسات گسترده معارفي و قرآني»، «سفره‌هاي ساده افطاري مردمي در مساجد و محلات»، «کمک به آزادي زندانيان جرائم غيرعمد و تأمين هزينه‌هاي درمان نيازمندان» و «توسل و تضرع به پروردگار در شب‌هاي قدر» از نشانه‌هاي فضاي معنوي و اهتزاز روحي در جامعه، و تقويت‌کننده بنيه معنوي ملت و زمينه‌ساز پيمودن راههاي دشوار است و بايد اين ذخاير معنوي را قدر دانست و حفظ کرد. رهبر انقلاب اسلامي، «راهپيمايي با شکوه و با عظمت روز قدس در هواي گرم» را از ديگر جلوه‌هاي اين ماه پر برکت برشمردند و تأکيد کردند: اين راهپيمايي، کاري بسيار عظيم و تاريخي بود و بعنوان يک افتخار در تاريخ ملت باقي خواهد ماند.
روزنامه «مردم سالاري» با برجسته سازي سخنان رهبري درباره اصطلاح آتش به اختيار نوشت: آيت‌الله خامنه‌اي در تبيين مفهوم «آتش به اختيار»، خاطر نشان کردند که آتش به اختيار به معناي «کار فرهنگيِ خودجوش و تميز» است و به معناي بي‌قانوني و فحاشي و طلبکار کردن مدعيان پوچ‌انديش و مديون کردن جريان انقلابي کشور نيست. ايشان تأکيد کردند که نيروهاي انقلابي و دلسوز و علاقه‌مند به حرکت کشور به سمت اهداف والا، بيش از همه بايد مراقب حفظ نظم و قوانين و آرامش کشور و جلوگيري از سوء استفاده دشمنان باشند.
در روزنامه «جمهوري اسلامي» مي خوانيم: رهبر انقلاب اسلامي در بخش پاياني خطبه هاي نماز عيد، به مسائل جهان اسلام بويژه اوضاع يمن بعنوان يکي از جراحت هاي بزرگ بر پيکر امت اسلامي، و همچنين مسايل بحرين و کشمير اشاره کردند و افزودند که دنياي اسلام بويژه روشنفکران و علماي اسلامي بايد همانگونه که جمهوري اسلامي مواضع خود را در قبال دشمنان و معارضين، صراحتاً اعلام مي کند، موضع خود را در اعلام برائت از ستمگران و ظالماني که در ماه رمضان مردم يمن را مورد تهاجم قرار دادند و در حمايت از اين مردم مظلوم و ديگر مسايل جهان اسلام، به طور صريح اعلام کنند حتي اگر طواغيت از اين موضع‌گيري ناراضي شوند.
روزنامه «همدلي» سخنان رهبر انقلاب در ديدار با مسوولان و سفراي خارجي را بازتاب داد و نوشت: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به استفاده دشمنان از بهانه‌هاي قومي، مذهبي و سرزميني براي ايجاد اختلاف اشاره کردند و افزودند که حمايت يک سناتور آمريکايي از جامعه اهل سنت در مقابل جامعه شيعه، در حالي که آنها با اصل اسلام و کشورهاي اسلامي دشمن هستند، چيزي جز توطئه و خباثت نيست و اين موضوع جاي مراقبت و نگراني شديد دارد اما متاسفانه مسئولان دولتهاي اسلامي از اين دشمني‌ها غفلت مي‌کنند. رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به وجود درگيري‌هاي خونبار در مناطق مختلف دنياي اسلام همچون يمن، سوريه، عراق و شمال آفريقا، تاکيد کردند: تفرقه و اختلاف به ضرر اسلام و امت اسلامي است و در مقابل، نزديک شدن کشورهاي اسلامي و پرهيز از بکاربردن نيروها عليه يکديگر، منطبق بر حکمت الهي و به نفع همه کشورهاي اسلامي است.

** اغراض هجمه به رييس جمهوري
روزنامه هاي امروز با برشمردن حمله هاي يک هفته گذشته به روحاني، اشعار خوانده شده در نماز عيد فطر را ادامه روند تخريب و در راستاي تضعيف رييس جمهوري تحليل کردند.
روزنامه «ايران» از دستگيري هتاکان به رييس جمهوري خبر داد و نوشت: توهين‌کنندگان به رئيس جمهوري در روز قدس شناسايي شدند. معاون امنيتي و انتظامي استاندار تهران با اعلام اين خبر تصريح کرد که «براساس اقدامات اوليه که از سوي معاونت امنيتي وزارت کشور، معاونت امنيتي استان تهران و نيروي انتظامي صورت گرفته است توهين‎کنندگان به رئيس‎جمهوري به صورت کلي شناسايي شدند و بررسي‎هاي اوليه در اين راستا شروع شده است؛ در جهت رسيدگي به اتهامات اين افراد در ابتدا اقدامات اوليه چون جمع‎آوري اطلاعات و مستندسازي‌‏هاي لازم صورت مي گيرد تا نتايج نهايي اعلام شود.» محسن همداني با بيان اينکه «تعداد افراد توهين‌کننده به رئيس‎جمهوري در مجموع بيش از 20 نفر نبودند» تصريح کرد که بدون شک بعد از اتمام کار کميته‎هاي حقيقت‎يابي و مستندسازي مربوط به اين ماجرا و شناسايي کامل افراد، پرونده اين افراد در صورت صلاحديد به دستگاه قضايي ارسال مي‎شود. البته اين امکان نيز وجود دارد که پس از بررسي و شناسايي افراد خاطي، ضرورتي براي ارجاع پرونده آنها به دستگاه قضايي نباشد که در اين خصوص دستگاه‎هاي مسئول تصميم‎گيري خواهند کرد.
«پادزهر تندروي» عنوان يادداشت روزنامه ايران است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: تخريب روحاني توسط مداح مراسم نماز عيد فطر موجب حيرت افکار عمومي شد و واکنش انتقادي گسترده‌اي در فعالان سياسي و مردم برانگيخته که بازتاب عيني آن در شبکه‌هاي اجتماعي ملموس است.البته سوگيري انتقادها، چندان متوجه شخص مداح و محتواي سخنان او نيست، زيرا طي چهارسال گذشته، تندروها هرچه در توان داشته‌اند براي تخريب رئيس جمهوري و کابينه‌اش در رسانه‌هاي خود و تريبون‌هاي اغلب غيررسمي به ميدان آورده‌اند و حتي صدا و سيما هم برخلاف وظايف قانوني‌اش به «آنتن در اختيار» تندروها تبديل شده است. در چنين وضعيتي روحاني و کابينه‌اش ثابت کرده‌اند از بردباري کافي درقبال تخريب‌هاي غيراخلاقي - حتي تندتر از آنچه مداح برزبان آورد- بهره‌مند هستند. علاوه براين، انتخابات29 ارديبهشت و رأي حدود 24 ميليوني مردم به روحاني نشان داد اين ترور شخصيت‌ها در «اعتماد ملي» به نامزد «اعتدال» تأثيري ندارد و او به اتکاي همين آرا به‌عنوان رئيس جمهوري، بارديگر سکاندار قوه مجريه شد.
روزنامه «شرق» از درخواست تشکيل کميته حقيقت‌ياب از سوي مجلس خبر داد و نوشت: علاوه بر پيگيري از سوي مقامات قضائي، نمايندگان مجلس هم خواستار تشکيل کميته حقيقت‌ياب در اين مورد هستند. محمدعلي وکيلي، عضو هيئت‌رئيسه مجلس، در اين مورد گفته بود که «درخواست تشکيل کميته حقيقت‌ياب در قالب تدوين نامه از سوي فراکسيون اميد خطاب به رئيس مجلس نهايي شده و در نخستين روز کاري مجلس که هفته آينده خواهد بود، تقديم هيئت‌رئيسه خواهد شد».
در روزنامه «اعتماد» مي خوانيم: ٤٠ روز زمان کافي بود تا معلوم شود رقبا و مخالفان حسن روحاني گوش‌شان کمتر پذيراي هيچ نصيحتي است؛ حتي نصيحت بزرگان خودشان. ٢٩ ارديبهشت ماه آيت‌الله موحدي کرماني، خطيب نماز جمعه تهران گفت ديگر زمان مناظره و رقابت تمام شده و زمان رفاقت فرا رسيده و وظيفه رقبا اخوت، برادري، صميميت، صفا و همکاري است. يک ماه گذشته و حالا نه تنها از رفاقت و برادري رقبا و مخالفين روحاني خبري نيست که حملات به او با شدت و حدت بيشتري ادامه يافته است. بي‌سبب نيست که روحاني در مراسم افطاري با اصحاب رسانه دولت خودش را «مظلوم‌ترين» دولت توصيف کرده است. دولتي که در آغاز دومين دوره کاري خودش ناچار است بخشي از انرژي و توانش را صرف حل و فصل حاشيه‌سازي‌هاي رقبا و مخالفانش کند؛ امري که ظاهرا بخشي از هدف حاشيه‌سازان است.
اين روزنامه همچنين در سرمقاله خود به قلم «عباس عبدي» تحليلگر سياسي آورد: شعر هجو خواني با سبک مداحي در نماز عيد سعيد فطر در نقد دولت و رييس‌جمهور که به توهين تنه مي‌زد در حالي که آقاي روحاني در صف اول نماز نشسته بود، واکنش‌هاي گسترده‌اي را به همراه داشت. بالاخره به قول امام علي (ع) خدا بيامرزد کسي را که قدر و منزلت خويش را بشناسد و از حد خود تجاوز نکند. واقعا کساني که اين تريبون را به چنين فردي مي‌دهند و او نيز با تجاوز از حد و اندازه خود اين گونه مداحي مي‌کند، آيا خدمتي به او و به جامعه و به سياست کرده‌اند؟ به طور قطع پاسخ منفي است. متاسفانه فقدان شفافيت باعث مي‌شود که ندانيم اين برنامه‌ها چگونه طراحي و تصميم‌گيري و اجرا مي‌شود ولي همين فقدان شفافيت است که منجر به اتخاذ تصميمات نادرست و زيان‌بار و عذرخواهي پس از آن مي‌شود.
«حاشيه‌هاي سياسي يک شعر توهين‌آميز» عنوان گزارش روزنامه «ابتکار» از حاشيه هاي توهين به رييس جمهوري است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: هنوز حاشيه‌هاي شعارها و توهين‌هاي جمعي عليه رئيس‌جمهوري و برخي ديگر چهره‌هاي سياسي به سردي نگراييده بود که شعرخواني يک مداح در مراسم نماز روز عيد سعيد فطر، حاشيه‌هاي جديدي را درست کرد. به نظر مي‌رسد عامه مردم و مسئولان نظري مخالف شاعر و مداح اين شعر دارند. تا جايي که حتي انتقادها باعث شد حجت‌الاسلام سيدرضا تقوي رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه درباره حواشي نماز عيد فطر ابراز بي اطلاعي کند و با بيان اين که «من از اين موضوع بي‌اطلاعم و ستاد اقامه نماز جمعه تهران بايد پاسخگو باشد» و رئيس ستاد اقامه نماز تهران نيز با ابراز بي‌اطلاعي از مضمون شعر پيش از خوانده شدن، مسئوليت آن را از دوش اين ستاد ساقط کند.
روزنامه «قانون» نوشت: در ميان اين حمله ها اما موضوع توهين و شعار عليه رييس جمهور چشمگيرتر بود. دليل آن را شايد بتوان انتخابات 29 ارديبهشت دانست.انتخاباتي که در آن حسن روحاني به عنوان رييس جمهور ايران براي بار دوم با راي چشمگير 24 ميليوني به پيروزي رسيد. به نظر مي رسد در ادامه روند تخريب هاي زمان انتخابات، راي مردم به مذاق گروهي خوش نيامده و قصددارند اين بار روند تخريب ها را به زمين توهين و اتهام زني بکشانند.
روزنامه هاي «آفتاب يزد» «همدلي» و «آرمان» نيز در يادداشت ها و گزارش هايي به تحليل موضوع توهين به رييس جمهوري پرداختند.

** موسسات مالي و ابهامات سپرده گذاري
عملکرد برخي از موسسات مالي و اعتباري حاشيه و اعتراض هاي فراواني طي يک ماه گذشته در پي داشت، براي رفع اين ابهامات رئيس کل و معاونان بانک مرکزي در نشستي سه ساعته با برخي نمايندگان مجلس مسائل مربوط به سپرده‌گذاران اين موسسات اعتباري را مورد بررسي قرار دادند. روزنامه هاي امروز به تحليل دلايل شکل گيري اين موسسات و تبعات عملکرد آن ها بر اقتصاد پرداختند.
«سوءاستفاده از مجوز نيم‌بند بانک مرکزي» عنوان گزارش روزنامه شرق است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: بانک مرکزي براي آنکه آبي روي آتش التهاب سپرده‌گذاران بانک مهر اقتصاد و مؤسسه ثامن بريزد، چند روز پيش اقدام به ثبت‌نام بانک غيرمجاز مهر اقتصاد و مؤسسه اعتباري ثامن در سايت رسمي خود با عنوان «متقاضي دريافت مجوز» کرد. اين روزنامه همچنين در گفتگو با «احمد حاتمي يزدي» کارشناس بانکي با اشاره به اقدام بانک مرکزي به نقل از وي نوشت: اين اقدام، منجر به اعتمادي کاذب در مردم نسبت به مؤسسه يا بانکي مي‌شود که نامش در بانک مرکزي در فهرست قرار گرفته است. حال اگر در آينده اين مؤسسه يا بانک، نتوانست اعتماد بانک مرکزي را در موارد اشاره‌شده جلب کند و تأييديه بگيرد، آن‌گاه بايد به مردم چه گفت؟ اين روشي که بانک مرکزي در پيش گرفته، اصولا راه‌حل نيست. هيچ ‌جاي دنيا چنين نمي‌کنند؛ به‌ويژه در کشوري مثل ايران که مردم آگاهي کافي نسبت به مسائل مالي ندارند.
در گزارش روزنامه «دنياي اقتصاد» هم مي خوانيم: در طول هفته جاري دو رويداد در فضاي بانکي کشور رخ داده است. در رويداد اول رئيس کل بانک مرکزي دو ديدار جداگانه با نمايندگان مجلس شوراي‌اسلامي و مديران‌عامل بانک‌ها و موسسات اعتباري داشت. محوريت و بهانه هر دو جلسه، موسسات غيرمجاز و حواشي آنها بود. جلسه با نمايندگان مجلس به‌طور مشخص به موضوع تعاوني فرشتگان و بررسي آخرين وضعيت آن اختصاص داشت. ولي‌الله سيف براي چندمين‌بار تاکيد کرد که مسووليت اصلي رسيدگي به موسسات غيرمجاز، مرجع قضايي است و بانک مرکزي به نمايندگي از سپرده‌گذاران براي صيانت از حقوق آنها حضور دارد.
«همه حاشيه هاي بانک هراسي» هم عنوان گزارش روزنامه «ابتکار» است که در بخش هايي از آن آمده است: شايعه ورشکستگي برخي بانک‌ها که با انگيزه ترغيب مردم به خارج کردن سرمايه‌هاي خود از سيستم بانکي کشور مدتي است تبديل به بحث داغ اقتصادي اين روزها شده که در اصل با هدف ايجاد بحران در نظام بانکي طراحي شده است. اين شايعات از آنجا شروع شد که عده اي با پخش فيلم‌هاي اعتراض آميز مردم نسبت به موسسه غيرمجاز ثامن و پيوند زدن آن با زمان حال قصد تخريب نظام بانکي را داشتند؛ درحالي‌که دست‌کم از 2 سال از زمان پرداخت معوقات موسسه ثامن به مردم مي‌گذرد و درحال حاضر 98 درصد سپرده‌ها را بانک پارسيان به دستور بانک مرکزي به مردم بازگردانده است. اما در اين ميان عده اي با برداشت‌هاي ناصحيح و يا داشتن اهداف سياسي در شبکه‌هاي مجازي اقدام به فعاليت‌هاي گسترده اي کرده اند تا نشان دهند که اکثر بانک‌هاي دولتي و طراز اول خصوصي داراي مشکلات مالي بوده و در آستانه ورشکستگي قراردارند و از اين طريق کارنامه اقتصادي دولت دوازدهم را زير سوال ببرند.

**پژوهشم**9402**9279**تنظيم کننده: ليلا واحدي**انتشاردهنده: سيدمحمد موسي کاظمي
ايرنا پژوهش، کانالي براي انعکاس تازه ترين تحليل ها، گزارش ها و مطالب پژوهشي ايران وجهان، با ما https://t.me/Irnaresearchهمراه شويد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه جمعه در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق در شهرستان بیجار اظهار کرد: امیدواریم خداوند توفیق درک شناخت ائمه اطهار را بتواند به همه ما عطا کند.

وی افزود: مهمترین بهره‌ای که از بزرگ‌داشت مراسمات مذهبی ائمه اطهار می‌توان برداشت شناخت زندگی و شخصیت این امامان است تا از این طریق بتوانیم معرفتمان را ارتقا ببخشیم.

وی اعلام کرد: انقلاب اسلامی ایران برکات بی‌شماری داشت و یکی از این برکات متحول شدن فضای دینی در جامعه بود و به برکت این مهم و شناخت ما از زندگی ائمه و معصومین بیشتر شد.

زارعی کوشا تاکید کرد: امام صادق علیه السلام دارای شخصیت بسیار بزرگی است لازم است تا ابعاد شخصیتی این امام بزرگ بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

وی اعلام کرد: امام صادق صاحب مکتب است و این به واسطه هدایتی است که ایشان به تبعیت از امام حسین داشتند و دین اسلام را نجات بخشید و مسیر جامعه اسلامی به سوی درستی هدایت شد.

وی ادامه داد: کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» نوشته مقام معظم رهبری اهمیت زیادی دارد و لازم است مورد توجه و مطالعه همگان قرار بگیرد و مسابقه‌ای در باب این کتاب برگزار شود.

ائمه معصوم برای پاسداری از ارزش‌های دینی تلاش کردند

استاندار کردستان گفت: تمام ائمه معصوم همواره در یک مسیر در حال حرکت بودند و یک سلسله از فعالیت مبارزاتی را برای شناخت معرفت دینی و فراگیری معارف دینی داشتند و در راه پاسداری از ارزش‌های دینی همواره تلاش کردند.

وی اضافه کرد: اما آنچه در عمر امام صادق اهمیت زیادی دارد این است که ایشان فرصت و مأموریتی که داشتند یک مأموریت و انقلاب فرهنگی بود.

زارعی کوشا گفت: این امام بزرگ بیش از چهار هزار شاگرد تربیت کردند که در نوع خود بی نظیر است.

وی اعلام کرد: درس شهادت امام صادق این است که ما تکلیف خود را بدانیم و آگاه باشیم چرا که اگر شناخت و بصیرت نداشته باشیم طبق قرآن کریم گمراه خواهیم بود.

امام راحل انقلاب اسلامی را به سرانجام رساند

استاندار کردستان در ادامه بیان کرد: امروز انقلاب اسلامی را ادامه مکتب امام صادق می‌دانیم چرا که دشمنان هر تهدید و تحریمی کردند تا این انقلاب به نتیجه نرسد اما امام راحل این انقلاب را به سرانجام رساند.

وی با تاکید بر اینکه شباهت زیادی بین انقلاب اسلامی با مکتب امام صادق وجود دارد گفت: حرکت علمی امام صادق و مجتهد کردن مؤمنین توفیقی بود که این امام بزرگ در دوران مبارزه خود داشتند و موجب اعتلای دین مبین شدند.

وی به تلاش دشمنان در خدشه وارد کردن به انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و ابراز داشت: در طول چهل و پنج ساله انقلاب دشمنان در پی ضربه وارد کردن به این انقلاب بودند اما به فضل خداوند و امام زمان این انقلاب در مسیر درست خود قرار دارد.

لزوم شناخت جوانان از فضای مجازی

استاندار کردستان بر لزوم شناخت جوانان از فضای مجازی تاکید کرد و بیان داشت: در فضای رسانه باید هوشیار باشیم و بدانیم که حق با باطل کدام است و فریب دشمن را نخوریم.

وی ادامه داد: امروز سانسورهای دنیا باعث نشد که صدای مظلوم مردم غزه به گوش جهانیان نرسد و ما شاهد خواری اسرائیل غاصب هستیم.

زارعی کوشا اضافه کرد: از مصادیق جهاد تبیین می‌توان به تبیین شخصیت امام راحل اشاره کرد و ما باید تلاش کنیم تا شخصیت این امام بزرگوار برای همه افراد و بالاخص جوانان تبیین شود.

وی تاکید کرد: رهبر انقلاب همواره بر تبیین شخصیت امام راحل تاکید دارند و امروز همه ما وظیفه داریم تا شخصیت امام راحل را بازگو کنیم تا همه با این مهم آشنا شوند.

ایران به یکی از قطب‌های نظامی و پهپادی دنیا تبدیل شده است

استاندار کردستان اعلام کرد: امروز در دنیا به فضل الهی و با استقامت مردم ایران اسلامی و با هدایت رهبر توانسته‌ایم به موفقیت‌های زیادی دست پیدا بکنیم و کشوری که چهل و پنج سال پیش سیم خاردار هم وارد می‌کرد امروز به یکی از قطب‌های نظامی و پهپادی در دنیا تبدیل شده است.

زارعی کوشا اذعان کرد: امروز مسیر علمی ایران اسلامی رو به پیشرفت است و ما عملیات وعده صادق را رقم زدیم و جهاد تبیین همان کاری است امام صادق علیه سلام انجام می‌داد.

استاندار کردستان بر لزوم خدمت به مردم تاکید کرد و بیان داشت: وظیفه اول ما در جهاد تبیین خدمت به مردم است و باید در راستای خدمت به مردم گام برداریم.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین برای مدیران یعنی کار آمدی و خدمت به مردم گفت: امروز افتخار خدمتی در دولتی را داریم که رئیس جمهور آن خود را سرباز رهبر معظم انقلاب می‌داند.

کد خبر 6096034

دیگر خبرها

  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند